Dansk

Hvis du har en golfdag hvor du godt kunne tænke dig at gøre lidt ekstra ud af det, er mit Trick Golf Show måske lige det du søger.

Trick Golf er sjovt, spændende og under- holdende. Det hele på en gang! En Trick Golfer i aktion, er noget de fleste golfere kun har set på TV. Men at se det live, se hvordan boldene flyver afsted og bare se hvor sjovt golf egentligt kan være, er en fantastisk oplevelse for golfspillere såvel som ikke golfspillere.

I mit Trick Golf Show slås der bolde med mærkværdige golfkøller, der slås rigtigt gode golfslag, slag slået på utrolige måder og med utroligt lange køller. Det hele bliver gjort på en meget underholdende måde. Og selvfølgelig er min Verdensrekord driver på 4 meter og 37 centimeter en del af mit show.

Om det er en stor golfdag eller en lille golfdag gør ikke noget. Om dine medlemmer, kunder eller gæster er unge eller gamle gør ikke noget. Om det er et golfspillenede puplikum eller ej gør heller ikke noget. Fælles for alle er at de vil få en god og spændende oplevelse.

Det normalt 45 – 60 minutter Trick Show er ovre på kort tid … sådan føles det som tilskuer og ligeså for mig. Der sker så mange ting, bliver slået ca. 170 golfslag, så tiden bare flyver afsted.

Se venligst på denne Setup side for at se hvordan alt kan arrangeres.

Setup side